Gratis verzending vanaf €69 in België & Nederland
0

WHERE FOOD MEETS ART

Our Story

Op 10 augustus 1990 opende Ristorante Arte zijn deuren in het centrum van Antwerpen. Het werd al snel onmisbaar in de Antwerpse horeca dankzij het Sardijnse erfgoed van de eigenaars dat tot uiting kwam in de smaken van het eten en de sfeer van de ruimte.
Het doel was om een thuis weg van huis te creëren, waar gasten in staat waren om te ontspannen en te genieten van alles wat Italië te bieden heeft. Een stukje Italië naar uw eettafel brengen, werd de basis van een idee dat geboorte gaf aan +ARTE; uw one-stop-shop voor Italiaanse kwaliteitsproducten die worden gebruikt om een aantal van onze favoriete gerechten in het restaurant te maken.

WHY ‘+ ARTE’

+ARTE bouwt voort op 30 jaar ervaring binnen de horeca en is er trots op in staat te zijn om topproducten te identificeren die een plaats verdienen in uw keuken. Met ons aanbod willen we het gevoel van Ristorante Arte in uw huis brengen, gekenmerkt door sterke smaken die u meevoeren naar het warme Italië.

ART

Van de naam tot het decor, kunst is altijd de rode draad geweest die het hele concept van Ristorante Arte samenbindt. Arte was en is nog steeds in staat om zijn gemeenschap te betrekken door samen te werken met lokale kunstgalerijen, waardoor het toegankelijk is voor een breder publiek. +ARTE is niet anders en zorgt ervoor dat zijn branding, verpakking en algehele look en feel de Sardijnse geest belichamen en het in de 21e eeuw brengen door middel van een verheven kleurenpalet en een strak grafisch ontwerp.

Our restaurant

suikerrui 24,

2000 antwerpen

Directions